Menu

     

Menu  27.9.-1.10.2021

 

Pondělí

 POLÉVKA & VEGE    Květákový krém 32,- 200ml/400ml 60,- (A1,7)

Šunkofleky, kyselá okurka 120,- 350g(A 1,3,7)

 Vepřové kousky na paprice, těstovina nebo houskový knedlík 125,- 150g(A 1,3,7)

 VEGE Těstovinový salát se šunkou, sýrem, vejcem a fr. zálivkou 120,– 350g(A 1,3,7)

 

Úterý

Státní svátek-zavřeno

 

Středa

 POLÉVKA & VEGE  Kulajda 32,- 200ml/400ml 60,- (A1,3,7)

Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík nebo rýže  125,- 150g(A 1,3,7)

Steak z vepřové pečeně, nivová omáčka a krokety 125,- 150g(A 1,3,7)

  Filet z Tilápie na másle s mačkaným bramborem a zeleninou 130,- 150g(A 4,7)

 VEGE Cizrnové soté se zeleninou, rýže 120,- 350g(A )

 

Čtvrtek – mezinárodní kuchyně 

      POLÉVKA  Škembe čorba(Bulharská dršťková) 32,- 200ml/400ml 60,- (A3,7)

(Dršťková polévka dle připravovaná dle bulharského národního receptu)

   Panang curry s kuřecím masem, jasmínová rýže 130,- 150g(A 4,5)

(Panang curry je krémová omáčka, která je hustá, slaná a nasládlá zároveň, lehce pálivá a s arašídovou příchutí)

 Slovenské halušky s bryndzou a slaninou 125,- 350g(A 1,7)25

 Francouzský savojský řízek(vepřový), bramborová kaše 125,- 150g(A 1,3,7)

(Řízek obalený v trojobalu a před smažením ještě jednou v rozšlehaných bílcích)

  VEGE Fettuccine s cuketou, parmazán 120,- 350g(A 1,7)

(Fettuccine – široké vaječné nudle)

 

Pátek

 POLÉVKA  Frankfurtská 32,- 200ml / 400ml 60,- (A 1,7)

Vepřové výpečky, kysané zelí a bramborový knedlík 120,- 150g(A 1,3)

Kuřecí stripsy s mačkaným bramborem a rajčatovým salátem 130,- 150g(A 1,3,7)

  Pečené filírované krůtí prso, grilovaná zelenina a rýže 125,- 150g(A )

 VEGE Fazolky na smetaně s vejcem a vařenými bramborami 105,- (2ks vejce)(A 1,3,7)

 

email.: info@gastrobistro.cz, tel.: +420 792 400 600, WWW.GASTROBISTRO.CZ

 

VEŘEJNOSTI MOŽNÝ VSTUP Z ULICE ZBOROVSKÁ 11.

NA VSTUPNÍ RECEPCI PROSÍM SDĚLTE PERSONÁLU, ŽE JDETE DO JÍDELNY.

MOŽNOST JÍDEL S SEBOU

otevřeno Pondělí – Čtvrtek 7:00-15:00 hodin, pátek 7:00-14:00 hodin.
e-mail.:
info@gastrobistro.cz, tel.: +420 792 400 600

1 – obiloviny obsahující lepek,
2 – korýši a výrobky z nich,
3 – vejce a výrobky z nich,
4 – ryby a výrobky z nich,
5 – podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich,
6 – sójové boby a výrobky z nich,
7 – mléko a výrobky z nich,
8 – skořápkové plody a výrobky z nich,
9 – celer a výrobky z nich,
10 – hořčice a výrobky z nich,
11 – sezamová semena a výrobky z nich,
12 – oxid siřičitý a siřičitany,
13 – vlčí bob (lupina) a výrobky z nich,
14 – měkkyši a výrobky z nich

Komentáře jsou vypnuty.