Menu

 

Obědové menu  18.10.-22.10.2021

 

Pondělí

 POLÉVKA & VEGE   Bramboračka 32,- 200ml/400ml 60,- (A1,9) 

Smažený sekaný máslový řízek, vařené brambory, tatarka 125,- 150g(A 1,3,7)

 Steak z vepřové krkovičky, pikantní mexické fazole, rýže 120,- 150g(A )

 Filet z candáta po mlynářsku, mačkané brambory s pažitkou, citron 140,- 150g(A 1,4,7)

  VEGE Dušená červená čočka s cuketou a sušenými rajčaty, rýže 120,- 350g(A )

Úterý – zapečený toast /ráno/

POLÉVKA Hrachová s uzeninou 32,- 200ml / 400ml 60,- (A 1,7)

Znojemský hovězí guláš s houskovým knedlíkem 125,- 150g(A 1, 3)  

Vepřový kotlet Adžika, krokety a sladká chilli majonéza 130,- 150g(A 1, 3)

 (Adžika – směs jemného pikantního koření) 

Rajská omáčka s hovězím masem, těstovina nebo houskový knedlík 120,- 150g(A 1,3,9) 

   VEGE Bezlepkové Penne all‘ arrabiata 120,- 350g(A 1,3,7)

 

Středa – mezinárodní kuchyně

 POLÉVKA   Thajská Tom Kha Gai 32,- 200ml/400ml 60,- (A 4) 

(Kuřecí polévka s kokosovým mlékem a nudlemi)

   Hovězí roštěnky na kampotském pepři, šťouch. brambory 130,- 150g(A 1)

(Kampotský pepř je kultivar pepře (piper nigrum), který se pěstuje a produkuje v provincii Kampot v jižní Kambodži)

  Indické butter chicken, rýže basmati 125,- 150g(A 7)

(Indické ,,Murgh makhani,, pochází ze severní Indie, kuře v jemné omáčce z rajčat a spousty másla )

 Tyrolský plněný vepřový řízek, restované brambory  130,- 350g(A 1,3,7)

(Řízek plněný anglickou slaninou)

   VEGE Květák zapečený s modrým sýrem, brambor, obloha 120,- 350g(A 7)

 

Čtvrtek – Topinky s ďábelskou směsí / bramborák  / ráno/

POLÉVKA    Dršťková 32,- 200ml/400ml 60,- (A1)

 Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, moravské zelí 120,- 350g(A 1,7)

  Španělský ptáček z hovězího masa, rýže 120,- 150g(A 7)

 Zapečené francouzské brambory s uzeným masem a sýrem 120,- 250g(A 7 )

 VEGE Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka 120,- 350g(A 1,3,7)

 

Pátek

 POLÉVKA  Kulajda  32,- 200ml / 400ml 60,- (A 1,3,7)

Hovězí se svíčkovou omáčkou, brusinky a houskový knedlík 130,- 150g(A 1,3,7,10)

Řízečky z vepřové panenky, mačkané brambory, rajčatový salát 135,- 150g(A 1,3,7)

  Kuřecí soté se žampiony,  jasmínová rýže 125,- 150g(A 6

  VEGE Brokolice jako mozeček s vejci, vařené brambory 120,- 350g(A 3,7)

 

 

email.: info@gastrobistro.cz, tel.: +420 792 400 600, WWW.GASTROBISTRO.CZ

 

VEŘEJNOSTI MOŽNÝ VSTUP Z ULICE ZBOROVSKÁ 11.

NA VSTUPNÍ RECEPCI PROSÍM SDĚLTE PERSONÁLU, ŽE JDETE DO JÍDELNY.

MOŽNOST JÍDEL S SEBOU

otevřeno Pondělí – Čtvrtek 7:00-15:00 hodin, pátek 7:00-14:00 hodin.
e-mail.:
info@gastrobistro.cz, tel.: +420 792 400 600

1 – obiloviny obsahující lepek,
2 – korýši a výrobky z nich,
3 – vejce a výrobky z nich,
4 – ryby a výrobky z nich,
5 – podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich,
6 – sójové boby a výrobky z nich,
7 – mléko a výrobky z nich,
8 – skořápkové plody a výrobky z nich,
9 – celer a výrobky z nich,
10 – hořčice a výrobky z nich,
11 – sezamová semena a výrobky z nich,
12 – oxid siřičitý a siřičitany,
13 – vlčí bob (lupina) a výrobky z nich,
14 – měkkyši a výrobky z nich

Komentáře jsou vypnuty.